vrijdag 21 maart 2014

Lente-weekmenu

Lente-weekmenu

Maandag: Andijviestamppot met gehaktbal
Een Hollandse, heerlijke maaltijd

Dinsdag: Cannelloni
Zelfgemaakte pasta, heerlijk gevuld (met o.a. tomatensaus en spinazie)

Woensdag: Hele forel met groene asperges en cherrypotatoes
Verse vis met de lekkerste groenten. Erg gemakkelijk om te maken!

Donderdag: Bloemkoolstoofpot met runderlappen
Serveer deze stoofpot met een Turkse twist met zilvervliesrijst.

Vrijdag: Mexicaans pannetje met kip en guacamole
Een heerlijk pannetje om het weekend te beginnen. Onweerstaanbaar met de zelfgemaakte guacamole.

Zaterdag: Pizza met rode biet
Maak je eigen pizzadeeg en beleg het met een verrassende groente: biet!

Zondag: Minestrone
(Bijna) alles wat je deze week over hebt en wat er eventueel nog in je keukenkastje en/of de koelkast staat, kan in deze verrukkelijke soep.