maandag 7 april 2014

Bakwedstrijd Bake my Day vanaf vandaag op Net5

EN VANAF 20 MEI IN DE WINKEL: HET BAKE MY DAY-BAKBOEK, GEMAAKT DOOR DE WINNAAR!

We slaan massaal aan het bakken dit voorjaar! Kosmos Uitgevers heeft niet alleen de rechten van Heel Holland Bakt verworven, maar ook die van het Net5-programma Bake my Day. Medio mei verschijnt hiervan het kleurrijke bakboek Bake my Day. De spannende bakwedstrijd gaat op maandag 7 april van start, en is zes weken lang iedere werkdag om 19.55 uur te zien op Net5.

In het programma Bake my Day – met als decor de oude Verkadefabriek in Zaandam – gaan Nederlandse amateurbakkers fanatiek de strijd met elkaar aan. Er staat ook nogal wat op het spel: de winnaar mag zich niet alleen ‘beste amateurbanketchef van Nederland’ noemen, maar krijgt ook een eigen bakboek! Dit heerlijke Bake my Day-boek zal op vrijdag 16 mei feestelijk worden gelanceerd zodra ’s avonds tijdens de finale-uitzending de winnaar wordt bekendgemaakt.

Torens van profiteroles, kleurige macarons, hartige taarten, tongstrelende friandises of een bruidstaart van meerdere verdiepingen: de lekkerste creaties komen voorbij op televisie én in het bakboek. De jury van Bake my Day bestaat uit patissier Hidde de Brabander en Vicky Littlejohn, directeur van bakkerij-opleiding Bakery Institue. Ook zij geven in het Bake my Day-boek hun allerbeste baktips prijs.

Meer informatie over Bake my Day vind je hier.

Titel: Bake my Day
Auteur: o.a. de winnaar van tv-programma Bake my Day (pas op 16 mei bekend)
Prijs: € 14,99
Verschijnt: 20 mei 2014
ISBN: 9789021557526

www.kosmosuitgevers.nl